La galeria

Fruites Molina

bombers

Fruites Molina és un majorista en fruites i verdures localitzat a Andorra la Vella. La jornada comença aviat per als repartidors : per proveir els comerços, hotels i restaurants d'Andorra, els camions frigorífics marxen entre 4 i 5 hores del matí a Mercabarna, una important plataforma de productes frescos a Barcelona. La tornada es fa en la tarda amb el lliurament. L'hivern, és a Alméria que cal rendir-se : el viatge dura llavors dos o tres dies. De tornada del camió sobre la plataforma de l'empresa, els encàrrecs de fruites i verdures són repartits en una dotzena de furgonetes i són enviats sobre els punts de lliurament.

Fruites Molina
Isidre

Fa més de trenta anys que Isidre Piguillem és xofer a Fruites Molina. Als 54 anys, assegura llargues distàncies com els lliuraments al país. A més a més de les fruites i verdures, lliura els formatges a la Casa del formatge des de Toulouse.

La meteorologia hivernal no facilita els enllaços amb França. Isidre es recorda de pujades del coll, enrodes amb cadenes i una visibilitat quasi cap o fins i tot d'haver de dormir al seu camió, bloquejat al Pas de la Casa o a l'Hospitalet.

Fruites Molina
camió de lliurament

Fruites Molina
camió de lliurament