La galeria

Econet

econet

Andorra és un petit país situat a les altes valls pirinenques i visitat cada any per milers de turistes. Sense una política aplicada del medi ambient en relació amb la gestió de les deixalles o el tractament de les aigües usades, una contaminació dels sòls i dels rius ja hauria plantejat problema.

Econet, empresa creada el 2000 i certificada ISO 14002 i 9001, assegura totes les prestacions de bombament, neteja, buidat de cubells però també de neteja de les carreteres o de reciclatge de les aigües. L'empresa intervé en tot el país, d'Andorra la Vella fins als restaurants d'altitud situats a les pistes d'esquí. Posseeix tres camions del qual l'únic MAN 8x8 del país equipat amb una cisterna de 15 000 litres.

Són les estacions depuradores d'Andorra que estan encarregades de tractar les aigües usades una vegada collides.

Econet
Bruno

Instal·lat des de deu anys a Andorra, Bruno Santos té 28 anys i fa sis anys que treballa en Econet. Amb a una formació específica, és en mesura de manar totes les funcionalitats del camió més complex de l'empresa : buidat de cubells, bombament de productes químics o d'aigua en cas d'inundació, reciclatge de les aigües (piscines) i neteja de les carreteres.

Econet
MAN 8x8 cisterna

Econet
detall equipament