La galeria

Cooperativa Interurbana

bombers

La Cooperativa Interurbana va néixer de la reagrupació d'una desena d'empreses independents de transport de persones al final dels anys 70. Ara, és l'actor més important d'Andorra amb quatre aparcaments repartits al territori, més de 70 autobusos i tants xofers.

La companyia assegura les línies internes del país, la Línia Taronja Express, dels enllaços regulars a Espanya i Portugal, de les excursions turístiques així com les transferències de turistes a l'aeroport de Toulouse-Blagnac durant la temporada d'esquí.

A Andorra, el bus és un mitjà de desplaçament utilitzat per tots. La Línia Taronja Express recorre el centre ciutat de la capital en una mica més d'un quart d'hora amb un pas cada deu minuts. Les set parròquies del país són communicats amb un pas tota els trenta minuts i es pot travessar Andorra en menys d'una hora.

Cooperativa Interurbana
Mauricio

Després d'una carrera de xofer a l'exèrcit de Portugal, fa ara nou anys que Mauricio Silvia integra la cooperativa. Amb 38 anys d'edat, és un pare de família omplert que assegura les diferents línies de la companyia, tant dins del país que les destinacions més allunyades com Portugal. Admet pel que fa a això que la separació amb la seva petita filla no és sempre fàcil. Mauricio manté una relació de proximitat amb els usuaris, la tranquil·litat exemplar d'Andorra sent un factor clau en aquest tipus de relacions.

Cooperativa Interurbana
bus express

Cooperativa Interurbana
bus urbana

Cooperativa Interurbana
autobus