La galeria

Bacardi Martini

Bacardi Martini

Creat a Cuba el 1862 per Don Facundo Bacardi, el grup Bacardi-Martini s'ha fet el tercer grup de licor espirituós al món amb l'adquisició de la marca Martini el 1992 per a dos mil milions de dòlars US.

El 1971, Bacardi recompra un distribuïdor de begudes localitzat a Encamp. Avui, el grup assegura la distribució de begudes no-alcoholitzades, de vins i de licor espirituós amb quasi la totalitat dels comerços però també dels bars, restaurants i hotels del país. L'empresa Bacardi-Martini distribueix igualment altres marques que les del grup al territori andorrà.

Les paletes de begudes són lliurades directament al centre d'emmagatzematge de Santa Coloma per transportadors exteriors. L'empresa s'ocupa del repartiment sobre el territori amb l'ajuda d'un parc de sis camions MAN i nou xofers.

Encara que la freqüentació turística d'Andorra sigui més important a la temporada hivernal, és al mes d'agost que el volum de begudes distribuïdes és el més important, atenyent fins a 4000 taquilles.

Bacardi Martini
Cesar

Cesar Garcia, originari de Salamanca a Espanya, té 55 anys d'edat. Després d'alguns mesos com a maniobra a Andorra i un pas a Suïssa, integra l'empresa Bacardi Martini on fa 17 anys que treballa com a xofer-magatzemer. Cesar és d'ara endavant responsable de l'estoc i continua assegurant de temps a altres dels lliuraments.

Bacardi Martini
camió de lliurament

Bacardi Martini
camions al lloc de carregament